Sita BGA

Site cu sistem holder VS site cu incalzire directa

Sita BGA

Mesajde elektronu » 15 Iun 2012, 09:12

Buna ziua! Am un chip ULI ALI M1573M si nu stiu ce tip de sita sa folosesc. Am cautat pe net dupa datasheet sau ceva de genul insa informatiile de acest gen se gasesc destul de rar pe google. La ochi as zice ca merge sita de 0.40 mm insa nu se potrivesc absolut toate padurile cu sita de 0.40 universala. Va rog mult daca ma puteti ajuta, v-as ramane recunoscator.

In alta ordine de idei, daca imi puteti sugera ceva site-uri unde gasim mai multe datasheet-uri pentru chipuri si alte componente BGA.

Multumesc!
elektronu

Re: Sita BGA

Mesajde daniel » 16 Iun 2012, 20:32

Buna ziua.Din pacate nu puteti folosi o sita universala intrucat are alt dot pitch decat aceasta .Solutia este sa folositi o sita dedicata acestui chipset.Bilele ce sunt folosite pentru acest chipset sunt cele de 0,50 nu cele de 0,40 .In curand o sa adaugam cateva link`uri cu datasheet`uri si imaginile cu padurile acestora.
daniel

Mesajde daniel » 17 Iun 2012, 10:33

elektronu scrie:Buna ziua! Am un chip ULI ALI M1573M si nu stiu ce tip de sita sa folosesc. Am cautat pe net dupa datasheet sau ceva de genul insa informatiile de acest gen se gasesc destul de rar pe google. La ochi as zice ca merge sita de 0.40 mm insa nu se potrivesc absolut toate padurile cu sita de 0.40 universala. Va rog mult daca ma puteti ajuta, v-as ramane recunoscator.

In alta ordine de idei, daca imi puteti sugera ceva site-uri unde gasim mai multe datasheet-uri pentru chipuri si alte componente BGA.

Multumesc!

Atasez mai jos un fisier cu dimensiunile bilelor , pentru majoritatea cipurilor Bga , existente in momentul de fata
site.doc
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
daniel

Mesajde elektronu » 19 Iun 2012, 07:39

Multumesc mult pentru raspuns ... chiar mi-a fost de ajutor, la fel si fisierul cu dimensiunile bilelor la diverse bga-uri.

Inca o intrebare as avea: daca ma puteti ajuta cu o sugestie de unde as putea achizitiona o sita pentru chip-ul meu.

Multumesc anticipat!
elektronu

Mesajde daniel » 28 Iun 2012, 11:19

elektronu scrie:Multumesc mult pentru raspuns ... chiar mi-a fost de ajutor, la fel si fisierul cu dimensiunile bilelor la diverse bga-uri.

Inca o intrebare as avea: daca ma puteti ajuta cu o sugestie de unde as putea achizitiona o sita pentru chip-ul meu.

Multumesc anticipat!

Am cautat aceasta sita atat la noi cat si pe la toti prietenii mei , insa stupoare :) aceasta sita este indisponibila la seturi . O pot aduce insa numai atunci cand mai fac o comanda in China .
daniel

Mesajde elektronu » 11 Iul 2012, 07:26

Va rog sa ma anuntati cand faceti comanda si sa includeti si pentru mine o sita.
Multumesc!
elektronu

Mesajde doktortelecom » 22 Iul 2012, 17:48

elektronu scrie:Va rog sa ma anuntati cand faceti comanda si sa includeti si pentru mine o sita.
Multumesc!

Fa si tu o poza a chipului, partea cu ball pad-ul, cred ca am eu sita pt el .
Repairs: all we do
http://www.doktortelecom.ie
doktortelecom

Mesajde iani » 18 Feb 2013, 20:19

daniel scrie:Buna ziua.Din pacate nu puteti folosi o sita universala intrucat are alt dot pitch decat aceasta .Solutia este sa folositi o sita dedicata acestui chipset.Bilele ce sunt folosite pentru acest chipset sunt cele de 0,50 nu cele de 0,40 .In curand o sa adaugam cateva link`uri cu datasheet`uri si imaginile cu padurile acestora.

Buna ziua, sunt nou pe aici si in domeniul reballing-ului am un Hp pavilion DV9700 cu cipul defect, nu prea am ce face cu laptopul si m-am hotarat sa fac un reballing singur, ma intereseaza daca se poate face cu o sita universala si care ar fii dimensiunea ? Multumesc! sper ca am postat unde trebuie.
iani

Mesajde daniel » 24 Feb 2013, 16:58

Pentru a face reballing la cipul grafic va trebuie o sita dedicata pentru GeForce 6800 .
daniel

Mesajde frick » 08 Dec 2013, 22:29

Buna Tuturor,
Si eu sunt nou in lumea reballing, si de aceea as avea rugamintea la aceia din voi cu multa experienta sa-mi spuna si mie de unde pot sa fac rost de sita pntru chip-ul facut de Intel " 28F256J3C125 ".
Multumesc mult si astept un rapuns de la voi!
frick

Următorul

Înapoi la Site Bga